Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

EU-dækmærkning

Forklaring til den nye EU-dækmærkning

Europa-Parlamentets og Rådets FORORDNING (EF) nr. 1222/2009 kræver, at alle dæk*, der er produceret efter juni 2012 og solgt i EU fra november 2012, enten skal have et klistermærke eller være ledsaget af en etiket, der skal vises på salgsstedet. Denne etiket indeholder oplysninger om tre vigtige kriterier, der danner grundlaget for evaluering af dækkets ydeevne: vådgreb, brændstofeffektivitet og udvendig støj. *Den nye forordnings anvendelsesområde omfatter dæk til biler, lette erhvervskøretøjer og tunge lastbiler.
 

 

Bemærk: Faktisk brændstofbesparelse og sikkerhed afhænger først og fremmest af førerens opførsel.
- Kørsel på en miljøbevidst måde kan reducere brændstofforbruget betydeligt.
- Dæktrykket skal kontrolleres regelmæssigt for at give det bedste vådgreb og brændstofeffektivitet.
- For sikkerheds skyld skal førerne altid sikre sig, at de har den mindst mulige bremselængde.
Mere information om de nye regler for dækmærkning findes på følgende webside fra EU-kommissionen.
http://ec.europa.eu/energy/efficiency/tyres/labelling_en.htm

3 kriterier:
1.    Brændstofeffektivitet
2.    Vådgrebseffektivitet
3.    Ekstern støj
Forklaringer til hvert af kriterierne er tilgængelige ved at klikke på ovenstående links.

Dækpræstationer
Det Europæiske Dækmærke er en god indikator for en grundlæggende dæk-præstation . Det er imidlertid langt fra slutningen af historien. Din sikkerhed og komfort kræver den bedste præstation af fra dine dæk under alle forhold og i hele deres livscyklus.


Toyo Tires gør sit bedste for at tilfredsstille forbrugerne ved at skabe produkter, der overgår deres forventninger. Dækpræstationer, som ikke er inkluderet på mærkerne kontrolleres internt af Toyo Tires teknikere og kan kontrolleres i henhold til de test, der er foretaget af bilmagasiner.

Toyo Tires lægger mærke til mange parametre, der ikke er dækket af den nye etiket, når de designer, udvikler, tester og konstruerer deres dæk: håndtering af vådt vejr, tør bremseevne, højhastighedsstabilitet, modstand mod akvaplaning, slidstyrke, komfort og indvendig støj.

Når det gælder vinterdæk, udvikler Toyo Tires også avancerede sammensatte teknologier og slidbaneteknologier for at sikre håndteringsegenskaber, bremsning, acceleration og styrerespons ved lave temperaturer, samt på sne og is.

Tilsammen fortæller alle disse kriterier den rigtige historie bag Toyo Tires produkter i højeste kvalitet og hjælper dig med at købe det dæk, der passer bedst til dine krav.