Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Testfacilitier

Toyo Tires driver et af de mest aggressive og omfattende testprogrammer i branchen. Dette hjælper os med at udvikle og distribuere produkter med konstant høj kvalitet, fremragende sikkerhed og ydeevne. Ud over de følgende beviser for testpladser og teknisk center i Japan udføres omfattende tests i den virkelige verden på hvert af vores markeder over hele kloden. Men testen stopper ikke på de steder, der er nævnt på denne side.

Hos Toyo Tires tror vi også på innovation gennem konkurrence. Som et resultat er vi aktivt involveret i en række motorsportsaktiviteter over hele verden. Dette inkluderer alt fra SPEED World Challenge GT og Touring Car-serien, der konkurrerer på berømte racerbaner over hele USA, til Dakar Rally, der dækker nogle af de mest rå terræner i verden. Dette hjælper vores ingeniører med at udvikle og teste prototypematerialer, konstruktion og præstationskoncepter.

Our Test Facilities

 • Toyo Tires Testbane - Miyazaki, Japan
  På Toyo Tires Testbane i Miyazaki, Japan, udfører vi højhastighedspræstation, udholdenhed og støjtest på personbilsdæk, lette lastbildæk og busdæk. Faciliteten inkluderer også et testspor til overvågning og analyse af styrestabilitetsegenskaber for Toyo Tires produkter.
   
 • Toyo Tires Testbane - Saroma, Japan
  Sne- og helårsdæk evalueres på Toyo Tires Testbane i Saroma, Japan. På anlægget måler Toyo Tyres ingeniører præcist præstationsegenskaber såsom trækkraft, opbremsning og styrerespons under virkelige og krævende vinterforhold.

   
 • Toyo Tires tekniske center - Itami, Japan
  Toyo Tires tekniske center i Itami, Japan, er et af de mest avancerede dækudviklingscentre i verden. Det indeholder avanceret design-, udviklings- og testudstyr, herunder Flat-Trac II-dækprøvemaskiner og det supercomputerbaserede simuleringssystem, der er ansvarlig for T-modedesignede produkter.