Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Sejr i SP10-klassen på Nürburgring 12. løb

12. sep. 2022

P1 til Toyo Supra GT4

Den 10. Og 11. september fandt den sjette udgave af Nürburgring Langstrecken-Serie sted. Løbet, der også er kendt som 12H Nürburgring, var delt over to dage for første gang, med 6 timers løb både lørdag og søndag. 

Ved afslutningen af den første løbsdag sluttede Toyo Tires Supra kørt af Michael Tischner, Andreas Guelden og Heiko Toenges på en 32. plads i den samlede klasse og andenpladsen i SP10-klassen. Afstanden til den førende Aston Martin Vantage GT4 i deres klasse var ca. et minut på det tidspunkt.

Anden del af løbet startede kl. 10.00 den 11. september. Kort efter starten skiftede den ledende bil i klassen SP10 fra en Aston Martin til en Mercedes-AMG GT4. Toyo Tires racerkørere var i stand til at forsvare sig imod Aston Martin Vantage GT4 og forblev på andenpladsen. Derefter skiftede den førende bil flere gange på grund af forskellige pit stop-strategier. I den næstsidste runde var vores Toyota Supra stadig på andenpladsen i klassen. Efter et uheld med den førende Mercedes-AMG GT4, var Toyo Tires fører i stand til at tage føringen, og krydsede målstregen som vinder i klassen.

Under fejringen af deres klassesejr takkede Toyo Tires teamet fra Ring racing for deres flotte forberedelse af bilen og løbsstrategien. Førerne, som fuldførte 12 timers og 72 fejlfrie runder vise, at succes altid er mulig, når man ikke giver op.

Seneste nyt