Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Bil med dæk fra Toyo Tires vinder i Dakar Rally 2023

16. jan. 2023

Toyo Tire Co., Ltd. (Hovedkvarter: Itami City, Hyogo Prefecture. Præsident: Takashi Shimizu) Toyo Tires er glæde for at kunne meddele, at en Toyota Land Cruiser udstyret med Open Country MT/R-dæk har vundet T2-klassen, Produktions-bil-kategorien i Dakar Rally 2023.

Toyo Tires deltog i Dakar Rally 2023 i Saudiarabien fra den 31. december 2022 til 15. januar, 2023 med Team Land Cruiser Toyota Auto Body. Sted: Kariya City, Aichi Prefecture. Præsident: Keiji Masui). Toyo Tires leverede LT285/70R17 Open Country MT/R terrængående dæk på begge Toyota Land Cruiser-biler.

left: Vehicle equipped with Open Country M/TR  I   right: Team Land Cruiser Toyota Auto Body achieves 10 consecutive wins

Billedet til venstre: Bil udstyret med Open Country M/TR / Højre side: Team Land Cruiser Toyota Auto Body opnår 10 sejre i træk

Toyo Tires har støttet Team Toyota Land Cruiser (TLC) i Dakar Rallyet siden 2021, og meddelte sidste år, at vi fortsat vil støtte deres deltagelse i dette rally * 1. Ved at udnytte teknologien og erfaringen i terrænkørsel med TLC, har to Land Cruiser LC300 (Dakar Rally 2023-specifikationer) forbedret ydeevnen på ujævne veje, som klippeterræn og ørkener, og er miljøvenlige ved have en blanding af bæredygtige materialer. Vi har udviklet og leveret Open Country M//R (specifikationer for Dakar Rally 2023) , som er designet til at mindske miljøpåvirkningen.

På trods af skader og tekniske problemer gennemførst begge TLC-biler det 8.500 km lange løb. I produktionsbilkategorien opnåede Ronald Basso/Jean Michel Polatos bil førstepladsen, og Takashi Miura/Laurent Lichtleuchters bil kom på andenpladsen Som et resultat af 1-2-afslutningen fejrede TLC også 10 sejre i træk i denne afdeling.

TLC’s direktør, Yuji Kadoya kommenterede, "Denne gang kæmpede vi med Open Country MT/R, som er blevet forbedret til at maksimere ydeevnen for Land Cruiser 300, og vi var i stand til at opnå vores 10. sejr i træk i produktionsbilkategorien ved Dakar Rally 2023. Strækningen i ørkenklitter i dette års løb var hård, da der var mange svære steder, der kun kunne forceres ned kombinationen af Land Cruiser 300 og Open Country MT/R, men jeg er glad for at vi var i stand til at udnytte styrken i den fælles udvikling. ” kommenterede Takashi Miura, teamets fører "Det var et vanskeligt rally med en hårdere rute, end vi havde forventet. Imidlertid var kombinationen af Open Countrty MT/R og Land Cruiser 300 god på den sværeste ørkenklitstrækning nogensinde. Jeg var i stand til art presse den igennem, og jeg blev klar over, at jeg kunne konkurrere i det stadigt vanskeligere Dakar Rally. Tak for al jeres support."

I den midterste styringsplan "Mid-Term Plan '21", annoncerede vi, at vil arbejde på at styrke udviklingen af produkter med et unikt design og funktionalitet, så som Open Country-serien. Vil vil fortsætte på at bruge den viden, vi har opnået gennem racerkørsel i produktudviklingen for at levere attraktive produkter med større ydeevne og kvalitet. 


OPEN COUNTRY M/TR (Specifikationer for Dakar Rally 2023)

pic

Dette produkt er en Open Country MT/R (LT285/70R17 116/113P) udviklet af Toyo Tires til brug i 2021 Dakar Rally. Gummisammensætningen og dækstrukturen er blevet tunet til at forbedre holdbarheden, så den passer til LC300 (Dakar Rally 2023-specifikationer), bilen, der deltager i Rally 2023. For også at forfølge ydeevnen på hårde vejbelægninger, som klippeområder og ørkener, har vi tilegnet os et design, sammensætning og perlestruktur med kraftig hårdhed, der minimerer skader ved kørsel med høj fart.

Desuden anvender vi bæredygtige materialer på linje med vores politik om at ”gøre et bæredygtigt mobilt liv til virkelighed. Med hensyn til komponenterne er slidbanen, karkasselag og sidevæggen primært fremstillet af butadiengummi og styren-butadien-gummi udvundet af biomasse og genanvendt kanttråd med perler som genanvendt materiale.