Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Toyo Tires indgår partnerskab med Los Angeles Dodgers

29. feb. 2024

Toyo Tire USA Corp har underskrevet en sponsoraftale med Major League Baseball team, Los Angeles Dodgers (LA Dodgers).

LA Dodgers er et af de mest prestigefyldte baseballhold i Major Leagues med dybe bånd til Japan, lige fra venskabskampe, der blev afholdt i 1950'erne til succesfulde japanske stjernespillere. Holdets hjemmebane, Dodger Stadium, kan prale af verdens største tilskuerantal inden for professionel sport, og tiltrækker over 4 millioner tilskuere årligt. Holdet har 120 millioner fans på verdensplan.

Toyo Tires var den første japanske dækproducent, der ekspanderede i USA, og blev etableret der i 1966. I 2004 grundlagde Toyo Tires et datterselskab med bildæk i Georgia, Toyo Tire North America Manufacturing Inc., og virksomheden har særlig stærk tilstedeværelse på det nordamerikanske marked med dæk med stor diameter til SUV’er og pickup-lastbiler.

Toyo Tires, der bygger bro over afstanden mellem Japan of de Forenede Stater har indgået et 4-årigt partnerskab med holdet. LA Dodgers succes vil blive afspejlet i fremvisningen af Toyo Tires brand-logo på skilte og interviewtavler indenfor på Dodger Stadium.

 


 

Om Los Angeles Dodgers

Los Angeles Dodgers franchise har en tradition for stolthed og fremragende spil, og har vundet syv mesterskaber på verdensplan og 24 National League-mesterskaber, siden dets start i Brooklyn i 1890. Major League Baseball's 2020 World Champion Dodgers er anerkendt som ESPN's Årets Humanitære Sportshold (Sports Humanitarian Team of the Year). Da det understøtter en vindende baseballkultur og yder en førsteklasses fan-venlig oplevelse på Dodger Stadium, bestræber holdet sig på at bygge stærke partnerskaber med lokale communities.

Dodgers er en af verdens højst elskede sports-franchiser, der kan prale af den højeste tilstedeværelse i Major Leagues historie.

Seneste nyt