Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Toyo Tires på 29. sæson af Autopromotec i Bologna

1. apr. 2022

For tredje gang er Toyo Tires til stede på Autopromotec i Bologna og vil lancere to nye produkter. Fra den 25. til den 28 maj vil forhandlere, leverandører og virksomheder på automotive-eftermarkedet igen mødes på den kendte messe.

Toyo Tires vil præsentere et nyt dæk på den 29. sæson af Autopromotec i Bologna: det nye Proxes Sport 2 som er efterfølgeren til den tidligere bestsellermodel.
Desuden åbner Toyo Tires i 2022 en ny dækfabrik i Serbien i 2022, hvor de vil begynde at producere dæk fra juli 2022. Den har en startkapacitet på 5 millioner stk. om året. Den serbiske fabrik vil blive det 8. produktionssted hos Toyo Tires.
Dets placering i Serbien giver afgiftsfri adgang til et bredt udvalg af markeder og markerer det første skridt på vejen til at realisere virksomhedens globale vækststrategi I samarbejde med et Europæiske F&U-center, som åbnede i november 2019 vil Toyo Tires styrke deres konkurrenceevne og ingeniørmæssige formåen.

Ved grundlæggelsesceremonien i december 2020 fremlagde præsidenten for Toyo Tire Corporation, Takashi Shimizu sin vision og sagde: ”Mange af produkterne, der fremstilles på dette anlæg vil blive designet og udviklet i fores nye F&U-center i Tyskland. Vores fremtidige mål er at producere dæk, der udelukkende er skabt i Europa."
Autopromotec-udstillingen, der er en af de største internationale messer for værkstedsudstyr og eftermarkedet for automotive og kommercielle køretøjer præsenterer masse af nye produkter i branchen. Fra dæk til serviceprodukter til værkstedsudstyr og reservedele: fabrikanter og brands, der præsenteres på Autopromotec er forskellige.
Næsten 120.000 forretningsfolk fra 136 lande og mere end 1.600 virksomheder delte den seneste udvikling inden for industrien på messen i 2019. Endnu engang forventes der kendte virksomheder og mange innovative teknologiske nyskabelser. Teamet hos Toyo Tires er glade for at deltage i Autopromotec igen i år.
Find flere oplysninger om Autopromotec her: https://www.autopromotec.com/en/index.php

 

Seneste nyt