Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Toyo Tires er partner med European Athletics i München

13. jul. 2022

I sommer handler det om sport: De europæiske mesterskaber vil blive afholdt i München fra den 11. til 21. august 2022. Denne multisports-begivenhed vil også omfatte European Championships in Athletics, hvor Toyo Tires sponsorerer som partner.

European Athletics Championships er en del af European Championships, som vil blive afholdt i Olympiapark i München i år. 4.700 atleter fra 50 lande forventes at konkurrere i 9 atletikdiscipliner, beach-volleyball, kanoroning, kunst-gymnastik, cykling, roning, sportsklatring, bordtennis og triathlon.
Fra 15. til 21. august vil de forskellige discipliner blive afholdt i Olympiastadion og centrum i München. Det starter med marathon den 15. august og slutter med finalen i mænd og kvinders 4x100m stafetløb den 21. august. European Athletics tilbyder et spændende program.

Toyo Tires har været partner med European Athletics siden 2018, da Summer Games blev afholdt i Berlin. Det efterfølgende European Athletics Championships i Paris, der blev planlagt i 2020 måtte aflyses på grund af coronapandemien. Så meget mere grund er der til at se frem til begivenheden i München, hvor der også er planlagt en kulturfestival i Olympiapark, Königsplatz og den Olympiske Regatta.

Kenta Kuribayashi, der er Præsident for Toyo Tire Europe GmbH, er også glad for partnerskabet med European Athletics:
“Toyo Tires er stolte af at have været partner med European Athletics siden 2018. Konkurrenceånden og det at få udfordringer for at blive de bedste, afspejler tæt vores egne virksomhedsværdier, og det gør atletik til den ideelle medspiller for brandet Toyo Tires. After aflysningen af mesterskaberne i Paris i 2020 på grund af pandemien, er der høje forventninger til begivenheden i München hos både konkurrencedeltagere og tilskuere.”

Find flere indtryk af European Athletics her.

Klik her for European Athletics-programmet.