Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Toyo Tires indgår partnerskab med golfspilleren Yuka Saso

21. feb. 2024

Modervirksomheden i Toyo Tire Holdings of Europe GmbH, Toyo Tire Corporation, har underskrevet et sponsorat med den kvindelige japanske professionelle golfspiller, Yuka Saso.

Som en del af Toyo Tires brandingaktiviteter sponsorerer virksomheden atleter, der stræber efter at komme til tops og udfordre verden. Vi er glade for at byde Yuka Saso velkommen som nyt medlem af atleterne i "Team Toyo Tires'', der bliver sponsoreret af vores virksomhed. Hun har opnået strålende resultater, siden sine dage som amatør, og vandt ICTSI Eagle Ridge Ladies Invitational i Filippinerne, i kvindernes turnering som amatør, i en alder af kun 14 år. Efter at være blevet professionel i 2019, er hun blevet aktiv på verdensplan, og vandt sin første sejr i turneringen ved 2020 NEC Karuizawa 72 Golf, og sin første store sejt ved 2021 U.S. Women's Open.

Yuka Saso kommenterer sit sponsorat og siger “Vi har for nyligt startet en sponsorkontrakt med Toyo Tires. Jeg er meget glad og det er en ære at blive medlem af Team Toyo Tires. Jeg ser virkelig frem til at komme frem på verdensscenen. Jeg vil gøre mit bedste for at fortsætte med at vokse som professionel golfspiller og personligt.”

Sponsoratet er et andet udtryk for virksomhedens brand-slogan, “Open Roads Await” (de åbne veje ligger forude) og afspejler de muligheder, som Toyo Tires produkter er designet til at udfordre.

Seneste nyt