Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Toyo Tires allerførste dækfabrik i Europa

15. dec. 2022

En ny fabrik åbner officielt i Serbien

I går annoncerede Toyo Tire Corporation den officielle åbning af en ny fabrik til dæk til fremstilling af personbiler i Indjija Kommune i Serbien den 14. december.

Før dette startede produktionen delvis i juli 2022, da fabrikken kom i drift med alt udstyr installeret. Med deltagelse af den serbiske præsident Aleksandar Vučić og en lang liste af ansete gæster, fandt åbningsceremonien i dag sted på fabrikken.

Denne fabrik vil blive drevet af Toyo Tire Serbia d.o.o. (Repræsentant: Yoji Imura), som en del af Toyo Tire-koncernen. 

Den nye fabrik i Serbien understøtter moderne teknologier, så som virksomheds-ressourceplanlægning (ERP) og systemer til gennemførelse af fremstilling (MES), for at visualisere processer. Ved at linke statusoplysninger præcist for hver enhed af højeffektivt produktionsudstyr, muliggør denne “smart-fabrik” en højere dimension af optimering af produktionsstyringssystemer.

I 2019 etablerede Toyo Tire et F&U-center i Tyskland for at fortsætte udforske og undersøge solide og de mest moderne råmaterialer, indsamle de seneste oplysninger om biler og markeder, og forbedre evnen til at udvikle højtydende teknologier ved hver designproces for strukturer, former og mønstre. Ved at drage fordel af disse førende teknologier, er denne fabrik ansvarlig for produktionen af højtydende, konkurrencedygtige dæk, der giver indsigt i markedet, herunder aktuelt skift til elbiler (EV’er).

I tilslutning til fabriksbygningen findes der et prøveterræn med en lige bane på 720 meter og en samlet længde på 1.690 meter. Vi vil gennemføre testkørsler for at samle oplysninger om dæk, og resultaterne af disse vil blive udnyttet til straks at kontrollere overholdelse af detaljerede love/forordninger og certificeringskrav i Europa, hvilket gør det muligt for os at levere attraktive dæk hurtigere på markedet.

På ejendommen findes også et solenergisystem, et af de største i landet (elgenereringskapacitet: 8,4 MW), som ikke kun leverer 10,15 GWh elektricitet, men også hjælper til med at reducere 7.100 tons CO2-udledninger årligt.

Den nye fabrik forventes at nå den fulde kapacitet på ca. fem millioner dæk årligt (baseret på dæk til personbiler) i anden halvdel af finansåret 2023. Samtidig med at det lever op til den lokale efterspørgsel lokalt i Europa, vil den også sørge strategisk for vores vigtigste marked i Nordamerika. Med udsigten til at den nye fabrik vil skabe ny forretningsværdi for vores forretning i Europa og Nordamerika har vi fornyet vores bestræbelser på at forsyne markedet med konkurrencedygtige produkter, og bringe glæde til mange flere kunder med vores fremstillingsproces.