Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Støtte til Dakar Rally 2023-løbet med "OPEN COUNTRY"

15. nov. 2022

Toyo TIRE CO. Ltd. og Toyota Auto Body Co. Ltd. annoncerede, at rally-teamet ”Team Land Cruiser Toyota Auto Body”s bil Toyota Land Cruiser vil blive forsynet med vores OPEN COUNTRY M/TR terrængående dæk til pickup/SUV’er til at støtte deres udfordring ved "Dakar Rally 2023".

Dakar Rally er et rally-løb på tværs af lande (terrængående udholdenhedsrally), der har været afholdt siden 1979. Det er kendt som en af verdens hårdeste motorsportskonkurrencer, da det kræver præcist banevalg og konstant kørsel over to uger i forskellige miljøer, der består af alt fra kolde bjerge til afsvedte ørkener.

Dakar Rally 2023, som vil starte den 31. december 2022, vil blive kørt på en rute, der krydser Saudiarabien fra vestkysten til østkysten. Der vil blive konkurreret om samlet kørselstid på over i alt 15 særlige strækninger (løbsafsnit) på vejen (herunder den indledende strækning), i alt 5.000 km og forbindelsesafsnit(flytteafsnit), der forbinder dem.

Team Land Cruiser Toyota Auto Body, som vi har sponsoreret med dæk siden 2021, er et rallyteam, som er sammensat til at deltage i dette rally med Toyota Land Cruiser, der er udviklet og produceret af Toyota Auto Body hos Toyota Group. De deltog første gang i Paris-Dakar-rallyet i 1995 med det daværende Toyota Team Araco og en Land Cruiser (80 serie). Siden dengang har de løbende deltaget i dette rally i T2 produktionsbilsafsnittet og opnået deres niende sejr i træk i den del af Dakar Rally 2022.

Sidste år udviklede vi dækket OPEN COUNTRY M/TR til brug i Dakar-rallyet, og høstede fordele af den terrængående racerbilsteknologi og erfaring, som vi har dyrket sammen med Team Land Cruiser Toyota Auto Body. I Dakar Rallyet 2023 vil Land Cruiser LC300 (Dakar Rally 2023-specifikationer) forfølge kørselsperformance på hårde veje, som klippe-områder og ørkener, forbedre holdbarheden og slidmodstanden, og mindske miljøpåvirkningen. OPEN COUNTRY M/TR (specifikationer for Dakar Rally 2023) til at understøtte Team Land Cruiser Toyota Auto Body ved opnåelse af 10 sejre i træk i den professionelle bil-kategori. Vi vil udnytte de data og den viden, som vi har opnået gennem vore motorsportsaktiviteter til produktudvikling til at levere dæk af høj kvalitet globalt.

OPEN COUNTRY M/TR (Specifikationer for Dakar Rally 2023)

Dette produkt er et OPEN COUNTRY M/TR (LT285/70 R17 116/113P), som vi har udviklet sidste år med henblik på at bruge det i Dakar-rallyet. Gummi-sammensætningen og dækstrukturen er blevet tunet til at forbedre holdbarheden. For også at forfølge performance på hårde vejbelægninger, som klippeområder og ørkener, har vi tilegnet os et design, sammensætning og perlestruktur med kraftig hårdhed, der minimerer skader ved kørsel med høj fart. Desuden anvender vi bæredygtige materialer på linje med vores politik om at ”gøre et bæredygtigt mobilt liv til virkelighed". Med hensyn til komponenterne er slidbanen, karkasselag og sidevæggen primært fremstillet af butadiengummi og styren-butadien-gummi udvundet af biomasse (udvundet af fornybare, vedvarende materialer som planter) og genanvendt kanttråd med perler som genanvendt materiale.

Vores erfaring med at deltage i terrængående løb i barske omgivelser ledes ind i produktudviklingen af dæk til pickupper og SUV’er for at forbedre deres performance. I dette løb er et af formålene yderligere at forstærke blandingen og inddragelsen af bæredygtige materialer, og forbedre deres teknologi.

Dette initiativ ligger som en del af vores anstrengelser for at ”bidrage til virkeliggørelsen af et bæredygtigt mobilt fællesskab” blandt de syv elementer, som Koncernen har identificeret som væsentlige i styring af bæredygtighed. Dette vil føre til studiet af temaer så som udvikling og styrkelse af teknologi, etablering af genanvendelsesteknologi til produkter og råmaterialer samt udviklingen af materialer som alternativ til miljøfarlige stoffer.