Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Super 7 med Toyo Tires starter sæsonen med rekorder

7. apr. 2022

Den nye Super 7-sæson 2022 starter i Portugal næste weekend de 9. og 10. april. I alt vil 44 biler og 54 kørere deltage. Det er det højeste antal deltagere nogensinde. Tre løb på Estoril-ringen og et spændende nyt regelsæt lover en spektakulær start på sæsonen i Estoril Super Racing-serien.

Den bedste start nogensinde på det, der skulle blive en af de mest bemærkelsesværdige sæsoner i historien om den længst varende konkurrence inden for portugisisk motorsport. Den 14. udgave af the Super Seven med Toyo Tires finder sted mellem den 9. og 10. april med 44 biler og 54 kørere, der starter ud på Estoril Super Racing-serien. Det er en ny og absolut rekord for nationale hold, der illustrerer den “stigende interesse for konkurrencen, der lanceres af CRM Motorsport, og som vil bringe endnu mere underholdning ind i de bedste læb på kloden”, understreger deres direktør. Tiago Raposo Magalhães.
Super Seven med Toyo Tires forsvarer deres status som den mest konkurrencedygtige og spændende motorsportsserie i Portugal med mange nye ansigter, overfyldte felter i klasserne 420R og 320R, støtten fra en ny teknisk partner og en kalender, der kombinerer tilstedeværelsen af den ikoniske Caterham Seven på de bedste baner i Portugal og karakteristiske internationale baner.
Væksten i antallet af deltagere modsvares af teams med Gianfranco Motorsport, Garagem João Gomes og RP Motorsport, der går sammen med Atomic-Mageltech, BCM Sports, BS Motorsport, CRM Motorsport, Teaam Nuoorte og Speedy Motorsport i at assistere racerkørerne.

I tilgift til 17 nybegyndere og fire velkendte ansigter, der vender tilbage til konkurrencen og går sammen med den stadigt voksende ’Family Seven’, vil den første runde af sæson 2022 byde på et nyt kvalificerende format bestående af to uafhængige omgange på 15 minutter i kategorierne 420R og 320R og udpeger de tre hurtigste kørere i klasserne 420R, 420R Gentleman og 320R. Sammen med disse ændringer er der tre løb, hvor strategi vil spille en endnu mere prominent rolle i konkurrencen understøttet af Toyo Tires, Auditiv, Apple of Eden, Gupe og GC24.
Den traditionelle startrækkefølge baseret på resultatet af den timede praksis vil fortsat blive anvendt i weekendens første løb. Men i det følgende vil top 10 blive omvendt baseret på stillingerne, der er opnået i det tidligere løb. For eksempel vil den, der slutter på 10. pladsen i løb nr. 1 flytte fra positionen for start af løb nr. 2 og det sammes vil ske for løb nr. 3.
Søndagens løb vil blive livestreamet på CRM Motorsport’s YouTube-kanal og sociale medier (Facebook og Instagram) med Super Seven med Toyo Tires (@supersevenbytoyotires). Alle oplysninger om denne begivenhed kan findes på www.crm-motorsport.com.

Toyo Tires understøtter nu Super 7-mesterskabet for sjette år i træk.