Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Super 7 fra Toyo Tires med rekordstort antal deltagere

18. nov. 2022

Det største enkeltbrand-løb inden for den portugisiske motorsport bliver klar til det endelige løb i den 14. sæson på Estoril-banen med det største antal deltagere nogensinde.

Super 7, der blev lanceret hos Toyo Tires i 2009 af anses for at være det mest konkurrencedygtige og spændende enkelt-brand-trofæ i portugisisk motorsport med den længste kørselstid. Det er baseret på to versioner af det ikoniske Caterham Seven (420R og 320R) og opdelt i tre kategorier (420R, 420R Gentleman og 320R) og deler det samme areal og bane på tid, men med selvstændige og særlige punkter. Alle begivenheder inkluderer to frie øvelsessessioner, to 15 minutters timede øvelsessessioner og tre løb på 20, 25 og 30 minutter.

Fra den 18. til 20. November vil Estoril-ringen være vært for sæsonfinalen i den 14. udgave af super 7 med Toyo Tires. I alt 102 biler og 113 førere vil konkurrere i Caterham-festivalen - en ny rekord. Med et fyldt felt i klasserne 420R og 320R vender Portugals mest spændende motorsportsserie tilbage til Estoril-ringen, som siden har været stedet for det legendariske Grand Prix i Portugal.

Løbene lørdag vil tjene til at kvalificere førerne til løbet om søndagen. Om søndagen vil de to endelige løb finde sted, hvor førerne vil kæmpe om sejren.

Den store nyhed ved Caterham-festivalen er et felt dedikeret til Caterman 320R en bil med en 1600cc-motor, hvor de tre nuværende nationer vil deles om banen fra det første minut. De portugisiske førere vil blive fulgt af ni engelske og fem franske konkurrenter i løbet om de bedste positioner.

Caterman festival-programmet er spredt ud over tre dage og inkluderer to private træningssessioner for hver kategori, to målte træningssessioner og to kvalificerende løb, fulgt af to endelige løb til at kåre vinderne med i alt 155 minutters tid på banen.

Løbene om lørdagen og søndagen vil blive streamet live på CRM Motorsports YouTube-kanal og på Super Seven af Toyo Tires (@supersevenbytoyotires) sociale medier (Facebook og Instagram). Alle oplysninger om løbet kan findes på www.crm-motorsport.com.