Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Toyo Tires installerer en megawatt solcellepark

30. aug. 2023

Installation af en megawatt solcellepark på dækfabrikken i Malaysia

Toyo Tires installerer en megawatt solcellepark med en installeret kapacitet på 14,0 MW på dækfabrikken i Malaysia, Toyo Tire Malaysia SDN BHD (TTM).

( Til venstre: TTM megawatt solcellepark Til Højre: Indvielse)

For at mindske CO2-udslippet, vil TTM installere*2 den største*1 megawatt-solcellepark i delstaten Perak i Malaysia på det 96.000 kvadratmeter store tagareal på fabriksbygningen. Efter at have fuldført den første halvdel af konstruktionen, blev der holdt en mindehøjtidelighed i dag med deltagelse af Peraks guvernør, Saarani Bin Mohamad, administrative medarbejdere, lokale medarbejdere og forretningspartnere. Guvernør Saarani kommenterede, "Vi byder Toyo Tire's store fokus på ESG-initiativer til at skabe et bæredygtigt forretningsmiljø i Malaysia velkommen. Toyo Tire og Solarvest vil samarbejde for at skabe en grønnere fremtid. Jeg er stolt af at kunne møde jer." Systemet er planlagt til at være fuldt operationelt i december i år, og forventes at yde ca. 19.000 MWh årligt, og mindske CO2-udledningerne med ca. 12.000 tons årligt.

TTM startede driften i maj 2013. Da det er udstyret med en høj produktivitet, virker det som et globalt centrum, der leverer højtydende dæk med en fantastisk ensartethed*3 ikke kun i Sydøst-Asien, men også i Nordamerika, Europa og Japan. I tilgift til solenergiproduktionen vil TTM også arbejde med energibesparelse i fremstillingsprocessen for at fremme fjernelse af CO2 i forretningsaktiviteterne.

Under "TOYO TIRE-gruppens politik for styring af bæredygtighed," er det vores mål at blive CO2-neutrale i 2050, og har sat os som mål at reducere Scope 1+2 CO2-udledningerne*4 med 46 % (sammenlignet ned 2019 ) i 2030. Vi vil følge op på betydningen af Toyo Tire Group ved at indkorporere bæredygtighed og ESG i grundstenene i vores virksomhedsstyring, og indhøste de økonomiske, miljømæssige og sociale værdier, vi har skabt for samfundet*4: CO2-udledninger.

*1. august 2023.

*2 I samarbejde med det Malaysiske clean energi-firma Solarvest (https://solarvest.my)

*3: Ensartethed (balance) af elementer, der kræves til dæk, så som vægt og hårdhed samt dimensioner
*4 i forbindelse med vores produktionsaktiviteter

 
Seneste nyt