Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Saso vinder US Womens Open

3. jun. 2024

Yuka Saso vinder for anden gang U.S. Women's Open Golfturnering, som den første i USGA's historie.

Toyo Tires indgik partnerskab med with Yuka Saso tidligere i år, og underskrev en partnerskabsaftale i februar. Sponsorering af Saso var et udtryk for selskabets brand-motto “Open Roads Await” (Åbne veje venter forude), og reflekterer de muligheder, som Toyo Tires produkter er designet til at udfordre. Hendes succes i US Womens Open afspejlede hendes evne til at udfordre, efter at hun skulle komme fra baggrunden og ramme et hul i et skud for at tage føringen. Da hun gjorde det, vandt hun den største pris i kvindernes store verdensmesterskab i golf, en check på 2,4 millioner USD.

Med sine 22 år er Saso den yngste spiller, der vinder flere titler, og hun har allerede opnået at blive den yngste verdensmester i US Women's Open, da hun vandt det første. Hun er også den eneste spiller nogensinde, der vinder titler for forskellige lande efter at have skiftet fra at repræsentere sin mors hjemland, Filippinerne til sin fars hjemland, Japan.

Da hun kommenterede sin succes, sagde Saso "Jeg er meget glad for at have vundet U.S. Women's Open for anden gang, og for at have vundet min første turnesejr i tre år. Jeg er taknemmelig for al den støtte, jeg har fået, og jeg vil fortsætte med at stræbe efter endnu større højder og arbejde hårdt i min daglige træning. Tak for jeres støtte."

Seneste nyt