Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Ralf Gutena udnævnt til Salgs- og Marketingdirektør

10. jul. 2023

Den 1. juli blev Ralf Gutena udnævnt til ny Salgs- og Marketingdirektør.

Ralf Gutena yder med sine mere end 23 års erfaring i dækbranchen og med sin brede erfaring i branchen og indenfor handel et stort bidrag til lederskabet i Toyo Tire Holdings of Europe GmbH. Han har haft forskellige ledende roller, herunder 3 år som direktør med forretningsudvikling og salg i Europa for en større dækproducent. Hans store viden om markeder og succesfulde salgs- og marketingstrategier har bragt ham stor anerkendelse i branchen.

Som Direktør for Salg og Marketing vil Ralf Gutena være ansvarlig for at udbrede Tires markedsudbredelse i Europa. Han vil gøre dette ved at samarbejde tæt med de europæiske salgs- og marketingteams for at drive firmaets vækst og succes i Europa videre. Hans ekspertise i markedsudvikling, kunderelationer og salgsstrategier vil bidrage yderligere til at styrke Toyo Tires position som en af Europas førende dækleverandører.

"Toyo Tire er en respekteret og velanset spiller på markedet med et imponerende produktsortiment og et stærkt engagement inden for innovation og kvalitet. "Jeg er spændt på at blive en del af denne dynamiske virksomhed, og ser frem til at bruge min erfaring og kundskaber til at videreføre Toyo Tires vækst i Europa."

Præsidenten for Toyo Tire Holdings of Europe GmbH, Kenta Kuribayashi udtrykte sin glæde ved Ralf Gutenas udnævnelse: "Vi er overbevist om at Ralfs brede erfaring, hans vældigt store viden og dybtgående ekspertise vil bringe Toyo Tires fremtidige udvikling i Europa i en betydelig grad. Hans engagement og forståelse for markedets krav gør ham til den ideelle person til denne nyoprettede stilling."

Med Ralf Gutena som ny Salgs- og Marketingdirektør står Toyo Tire Holdings of Europe GmbH i en ideel position til at videreføre væksten og konsolidere sin position som en af de verdens førende dækleverandører.

 

Seneste nyt