Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Racerløbssæsonen på Nürburgring starter denne weekend

15. mar. 2023

Toyo Tires meddeler, at de vil indgå i et team i partnerskab med Ring Racing under 24 timers-løbet 2023 ADAC TotalEnergies på Nürburgring fra den 17. til den 21. maj. Teamet vil også deltage i Nürburgring Langstrecken Serie (langdistanceserie) (NLS).

24 timers-løbet er et af verdens mest berømte og krævende racerløb, og Toyo Tires ser frem til chancen for at deltage igen. Nürburgring Langstrecken Serie omfatter i løb af forskellig varighed fra 4 til 12 timer.

Løbene vil blive afholdt på den 25 kilometer lange kombination af Nürburgring Grand Prix-runde og Nordschleife.  I 2023 vil vi konkurrere i alle løb med vores partner Ring Racing. Det erfarne team har vi samarbejdet med nu i adskillige år, og som også har samarbejdet med nogle af de førende virksomheder i bilindustrien.

Dækket Proxes Slick med en Nürburgring-specifikation, er et racerprodukt, som er udviklet eksklusivt til Toyota GR Supra GT4 for at vinde mesterskabet i SP10-klassen (GT4-biler).

Toyo Tires vil udnytte data, feedback og oplevelse, som opnås gennem deltagelse i motorskab til at forbedre udviklingen af vejdæk og producere højkvalitetsdæk til vejkørsel.

Seneste nyt