Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Proxes Comfort kommer ind på en andenplads

11. aug. 2023

Toyo Tires Proxes Comfort was awarded second place in the Auto Express summer tire test 2023 with an overall rating of 98.9%, earning the tire the magazine’s “Recommended” status.

Auto Express, der udkommer hver uge, er det mest solgte bilmagasin i Storbritannien. Magasinet, der er kendt for sine dybtgående anmeldelser af de nyeste biler, nyder stor respekt. Dets dæk-test imødeses med stor forventning, og bliver læst mange steder. De gav dækket komplimenter, da de skrev: “Toyo har fremstillet en enestående og fuldendt, afbalanceret pakke i testen. Proxes Comfort var også helt fint at køre med.”

Magasinet fortsatte med at beskrive dækket med ordene “En balanceret ydeevne på tværs af alle discipliner…” såvel som “… en stærk ydeevne på tør vej…”, og tilføjede at “Proxes var under en meter bag andre ved opbremsning, og omkring et sekund langsommere på testbanen, end vinder-dækket.”

I tilgift til det imponerende resultat i testen af ydeevne, noterede magasinet: “Toyo sluttede på en tredjeplads med hensyn til brændstoføkonomi…”

Proxes Comfort, der bliver fremstillet på Toyo Tires nye europæiske fabrik i Serbien, blev udviklet til at opfylde behovene ved de mere teknologisk avancerede biler, som kræver høj stabilitet med hensyn til hastighed, og stille komfort over lange afstande. Den fantastiske kørsel og opbremsning sikrer, at førerne kan nyde en enestående stabilitet og rolig ydeevne.

Seneste nyt