Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Præsident og Adm. Direktør tildelt Medaljen med det Blå Bånd

2. nov. 2023

Toyo Tires Præsident og Administrerende Direktør Takashi Shimizu tildelt Medaljen med det Blå Bånd

Toyo Tire Holdings of Europe, (præsident Kenta Kuribayashi), meddeler at Mr. Takashi Shimizu, bestyrelsesmedlem og Administrerende Direktør for Toyo Tire Corporation er blevet tildelt Medaljen med det Blå Bånd under overrækkelsen af medaljer i efteråret 2023.

Æresmedaljer overrækkes af Japans Kejser til enkeltpersoner, der har gjort sig fortjent, eller som har opnået udmærkelse inden for deres arbejdsområde. Æresmedaljerne overrækkes to gange årligt den 29. April (Kejser Shōwas fødselsdag) og den 3. november (Kejser Meijis fødselsdag).

Mr. Shimizu er blevet tildelt denne ære som anerkendelse af hans bidrag til udvikling af et mobilt samfund gennem styring af forretningen med produktion og salg af bildæk og komponenter, såvel som gummiindustrien som helhed, i sin egenskab som formand/Præsident for handelsorganisationer, herunder Japan Automobile Tyre Manufacturers Association, Inc. (JATMA) og Japan Rubber Manufacturers Association (JRMA).

■ En kommentar fra Mr. Shimizu

“Jeg er både beæret og ydmyg over at modtage Medaljen med det Blå Bånd, som jeg synes virkelig er mere, end jeg fortjener. Det ville ikke have været muligt at modtage denne prestigefyldte hædersbevisning, uden den mest generøse support og samarbejde med vores kunder, ansatte og alle andre, der har været involveret, og som jeg skylder min ærlige taknemmelighed.

Siden jeg overtog stillingen som Præsident og Administrerende Direktør for Toyo Tire Corporation i 2015, har jeg dedikeret mig selv til at genopbygge grundlaget for vores ledelse og etablere vores tilstedeværelse over hele kloden. Jeg er besluttet på at hengive mig selv til at skabe produkter, der skaber spænding og overraskelse, og som overstiger kundernes forventninger, og beriger samfundet, som det står nedfældet i vores virksomheds filosofi. Jeres fortsatte støtte og opmuntring vil blive højt værdsat.”

■ Profil for Takashi Shimizu, bestyrelsesmedlem, Præsident og Administrerende Direktør, Toyo Tire Corporation

profile photo_takashi shimizu_231102

Fødselsdato

 2. april 1961

 Akademisk karriere

 Marts 1985 Eksamen fra det Økonomiske Fakultet, Doshisha University

 Professionel  karriere

 April 1985: Startede i Toyo Tire Corporation

 

 April 2010: Præsident for Toyo Tire Holdings of Americas Inc.

 

 Januar 2013 Divisionsdirektør, Tire Planning Division, Toyo Tire Corporation

 

 Marts 2014 Virksomhedschef, Divisionsdirektør, Tire Planning Division, Tire  Business Group Headquarters, Toyo Tire Corporation

 

 Juli 2015: Øverste virksomhedschef, Divisionsdirektør, Tire Planning Division, Tire  Business Group Headquarters, Toyo Tire Corporation

 

 November 2015: Repræsentativ direktør, Præsident og Administrerende Direktør, Toyo Tire Corporation (Nuværende stilling)

 

Stillinger i organisationer og regeringskontorer 

 Maj 2018            

 Formand, Japan Automobile Tyre Manufacturers Association, Inc. (JATMA) (indtil maj 2020)        

 Formand Fair Trade Council (indtil Maj 2020)

 Maj 2020

 Formand, Osaka Gomu Kougyoukai (nuværende stilling)

 Maj 2022

 Præsident, Japan Rubber Manufacturers Association (JRMA) (nuværende stilling)

Seneste nyt