Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Open Country stræber efter at vinde Baja 1000

9. nov. 2023

Toyo Tires vil støtte to hold, Bryce Menzies og Team JAOS under Baja 1000 i 2023, som vil blive afholdt fra den 16. til den 18, november. Toyo Tires vil forsyne holdene med Open Country-serien af dæk til pickup/SUV.

Bryce team     Team JAOS

Den afsluttende runde af SCORE World Desert-mesterskabet er SCORE BAJA 1000, et af de løb i verden, der konkurreres mest om. De kører ca. 1.300 miles (ca. 2.090km) fra La Paz på den californiske halvø til Ensenada. Lastbilernes start ved det hårde terrænløb starter torsdag den 16. kl. 9.00 (CET -8). Førerne vil stole på deres dæk for at køre gennem de hårde overflader med høj hastighed med fantastisk holdbarhed, for at udnytte førernes kundskaber, når de kører løbet. Den Open Country-serie dæk, der vil blive leveret til dette, den 56. udgave af Baja 1000, er blevet udviklet baseret på erfaringer, der er indhøstet gennem deltagelse i terrængående løb verden over. Det har bidraget til utallige sejre gennem dets evne til vejgreb på ru overflader, og holdbarhed overfor påvirkninger under kørslen.

Denne gang vil Toyo Tires team blive ledet af Bryce Menzies, som har vundet dette års Baja 500 og Baja 400, samt Alan Ampudia, som vandt 1000 i 2019. Teamet vil bruge `Open Country M/TR', en tunet udgave af Open Country M/T’ på teamets bil.

I mellemtiden vil Team JAOS udstyre deres bil med Open Country R/T'. Team JAOS drives af Jaos Co., Ltd., en vigtig fabrikant af reservedele til SUV’er og firehjulstrækkere, som Toyo Tires har et strategisk partnerskab med. Toyo Tires stræber efter at vinde dette års mesterskab sammen med vores sponsorerede hold, herunder Bryce Menzies, som aktuelt ligger i toppen af World Desert Championships rangliste.

 

Seneste nyt