Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Nürburgring Langstrecken-serien, 5. runde

7. jul. 2023

Toyo Tires team for udholdenhedsløb, Toyo Tires sammen med Ring Racing vil konkurrere i den 5. runde ved Nürburgring Langstrecken-serien i weekenden.
 

Tim Sandtler i sin Toyota GR Supra GT4, der konkurrerer i SP10-klassen er tilbage som fører i denne runde. Tim er ud over at være specialist på ringen, også fortrolig med bilen, da han har kørt løb i den ved Nürburgring 24-timers-løbet tidligere i år.

Den 5 runde, der finder sted lørdag den 8. Juli, og officielt har titlen ROWE 6h ADAC Ruhr-Pokal-Rennen, vil finde sted til middag og køre i 6 opslidende timer, inden førerne ser det skak-ternede flag kl. 18.00. Løbet er forstadiet til dent længere 12 timers Nüburgring, der er planlagt i september og omfatter seriens 7. og 8. runde.

Toyo Tires er aktuelt sammen med Ring Racing nr. 2 i deres klasse ved 2023 NLS, så resultaterne i den anden halvdel af serien vil være vitale for at sikre klassens sejr, som de stræber efter. Teamet ser frem til en sejr i klassen lørdag for at forbedre deres håb om at vinde titlen.

Se løbet LIVE på turneringens officielle YouTube-kanal:  youtube.com/@VLNOFFICIAL

 

Seneste nyt