Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

En sejr til Toyo Tires på NLS3

24. jun. 2024

Toyo Tires og Ring Racing indtog en førsteplads i SP10-klassen ved sidste weekends Nürburgring Langstrecken-serie-løb. Bil nr. 170 Toyota GR Supra GT4 Evo kørt af Andreas Gülden, Marc Hennerici og Tim Sandtler blæste hele konkurrencen væk og sluttede 2 minutter og 32 sekunder foran deres nærmeste rival, efter at have fuldført 26 runder på Nordschliefe efter 4 timers løb.

Bilen, der var forsynet med specielle dæk til Nürburgring, opnåede den hurtigste tid i en runde på 8 minutter og 40,641 sekunder med en gennemsnitsfart på 168,425 km/t i runden. Ti biler stillede op til starten i SP10-klassen, og efter 5 timers løb sluttede otte af dem, inklusive bil nr. 171, den anden Toyota GR Supra GT4 Evo, sluttede på podiets tredje trin 6 minutter og 42 sekunder bag dens søsterbil, der stod på det øverste trin. Ring Racing og Toyo Tires tredje bil blev kørt af Proxes brand-ambassadør, Takayuki Kinoshita sammen med de lokale racerkørere Heiko Tönges og Michael Tischner.

Længere tilbage i Vt2-klassen med baghjuls-/firehjulstræk vandt bil nr. 520 Toyota Supra fra Ring Racing og Toyo Tires også i sin klasse. VT2 er en klasse for biler, hvis specifikationer ligger tæt på produktionsbiler med en motorstørrelse på op til to liter og turbo.

Det tredje NLS-løb 69. ADAC Westfalenfahrt viste sig at være en meget succesfyldt begivenhed for teamet med to klassesejre og et tredjeplads-trofæ, de kunne tage med sig hjem. Teamet ser frem til den næste runde. Lysene er slukket     starten af NLS4, ROWE 6. ADAC Ruhr-Pokal-Rennen den 3. august.

Seneste nyt