Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Mindeord om Ken Block

5. jan. 2023

Den 2. januar døde den verdenskendte rallykører Ken Block efter en pludselig ulykke på en snescooter. Ken var en vedenskendt rallykører såvel som en banebrydende innovator inden for action-sport, og hans passion for bilkultur havde stor indflydelse på en hel generation af bilentusiaster.

Toyo Tire Group udnævnte Ken som brand-ambassadør i 2016 for at understøtte produktlinjens "PROXES" UHP, og lige siden har hans populære videoprojekter, Gymkhana og Climbkhana fået mere end 210 millioner visninger på YouTube.

 

Vi er i dyb sorg efter nyheden om hans bortgang, og kondolerer dybt overfor hans familie. Her er en meddelelse fra Takashi Shimizu, der er præsident og administrende direktør for Toyo Tire Corporation:

 

Toyo Tire Group var stolte af partnerskabet med Ken Block, og havde stor respekt for den pioner, han var, og det, han opnåede inden for automotive- og action-sportsverdenen. Vi har altid været begejstrede over hans ekstremsport, og lidenskabelige forfølgelse af mindeværdige køreevner. Kens arv og minde vil fortsat leve gennem hans utrolige arbejdskatalog, og i hjertet hos hans millioner af fans. Vi vil påskønne vores venskab med ham og huske ham for altid.

               Toyo Tire Corporation præsident og administrende direktør Takashi Shimizu