Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Toyo Tires bliver partner med UEC Cyclo-Cross

12. okt. 2021

Efter annonceringen af deres deltagelse i UCI Cyclo-Cross World Cup, har den japanske dækproducent også skrevet under som hovedpartner for UEC Cyclo-Cross European Championships, der finder sted mellem den 6. og 7. november 2021.

Toyo Tires bliver partner med UEC Cyclo-Cross-mesterskaberne

VAM-Berg (Drenthe - Netherlands)
De europæiske Cyclocross-mesterskaber har været arrangeret hvert år siden 2003 af Union Européenne de Cyclisme (UEC) i starten af cyclocross-sæsonen i november. I år er VAM-Berg i Drenthe indstillet til det kontinentale titelløb. På den første dag konkurrerer elitekvinder, U23 mænd og juniorkvinder, efterfulgt af elitemænd, U23 kvinder og juniormænd kører på dag to.

Win-win
Administrerende direktør Steven Laurijssen (Toyo Tires Benelux) siger “Vi er begejstrede for at forbinde Toyo Tires til disse vigtige internationale løb. Det positive image, som denne stadigt voksende sportsgren bringer med sig, vil også styrke vores brand-opmærksomhed i Europa.”  

Det forventes at NOS, SPORZA, Eurosport og mange andre udenlandske TV-selskaber vil sende løbet live, og gøre Toyo Tires brand meget synligt. Mens de følger racerkørernes præstationer, vil kameraerne også fokusere på de mange bannere, reklameskilte og oppustelige rekvisitter med Toyo Tires’ brand, dom dækker bagtæppet under mesterskaberne. 

Businessfremgang for Toyo Tires
Med de nylige investeringer i det nye europæiske F&U-center (Düsseldorf - Tyskland) og opstarten af et nyt produktionsanlæg (Serbien), fortsætter Toyo Tires med at styrke deres vækstambitioner på det europæiske marked.  I disse udfordrende tider, er den aktuelle business-fremgang for Toyo Tires tæt forbundet til disse top-konkurrencer, hvor de fremviser brandet til et nyt publikum.