Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Toyo Tires støtter Dakar Challenge

29. jun. 2021

Toyo Tires vil forsyne Team Land Cruiser Toyota Auto Body med dækket Toyo Open Country M/T-R – dets flagskibsbrand til 4x4 brand, tilpasset seriøs terrængående racerkørsel. Toyo Tires vil understøtte Team Land Cruiser Toyota Auto Body i Dakar-rallyet i 2022 og 2023.

   

 

 

Dakar-rallyet er et terrængående udholdenhedsrally, der har været organiseret siden 1979. Det blev oprindeligt afholdt på en rute fra Paris til Dakar i Senegal. På vejen krydsede racerkørerne Sahara-ørkenen på det afrikanske kontinent. Derfor blev løbet kendt som Paris-Dakar-rallyet. Imidlertid finder løbet nu kun sted i Saudiarabien. Dakar-rallyet fortsætter med at begejstre racerkørere og motorsportfans som en af verdens sejeste motorsportsbegivenheder. I det kommende Dakar-rally, som finder sted i januar 2022, vil de deltagende teams dække en samlet distance på 8.000 km under de to uger, hvor løbet finder sted. 
Team Land Cruiser Toyota Auto Body er et professionelt rallyteam grundlagt af Toyota Auto Body, et medlem af Toyota-gruppen, der skal deltage i Dakar-rallyet. Teamet gennemførte første gang løbet i 2005, hvor det er erstattede sin forgænger, Toyota Team Araco. Ved Dakar-rallyet i 2021, der fandt sted i januar i år, scorede teamet sin ottende sejr i træk i produktionskategorien.
Toyo Tires har leveret dets dækbrand til mange teams og racerkørere, der har konkurreret i hårde terrængående løb i verden og bidraget til deres sejre. I Dakar-rallyet 2022 Dakar Rally vil Toyo Tires støtte dem med Open Country M/T-R, der er udviklet specifikt til Dakar-rallyet, dækket trækker på Team Land Cruiser Toyota Auto Body’s erfaringer med terrængående racerkørsel i ørkener, såvel som på Toyo Tires’ ekspertise. Det fælles mål er at hjælpe teamet med at supplere deres otte sejre i træk til ni i produktionskategorien.
I deres nuværende forretningsplan, Mid-Term ’21-planen, der blev annonceret i februar i år, annoncerede Toyo Tires planer om at styrke produktudvikling, der fremmer unikt design og funktionalitet, herunder dæksortimentet Open Country. Toyo Tires inddrager den lektie, de har lært af processen med deres produktudvikling til at levere mere højtydende og højkvalitetsprodukter til almindelige forbrugere.

 

Om Team Land Cruiser Toyota Auto Body
Rally-teamet, der er samlet sammen af Toyota Auto Body konkurrerer i Dakar-rallyet med den specialdesignede og -producerede Toyota Land Cruiser. Teamets manager, træner og racerkørere er alle ansatte i firmaet. Teamet var tidligere kendt som Toyota Team Araco og deltog første gang i ”Paris-Dakar”-rallyet i 1995 med Serie 80 Toyota Land Cruiser. Siden dengang har Team Land Cruiser Toyota Auto Body konstant vundet dette verdenskendte terrængående løb i T2-produktionskategorien og opnået sin ottende sejr i kategorien ved Dakar-rallyet i 2021.

Om kontrakten

Understøttede køretøjer  2022: Land Cruiser 200
2023: Land Cruiser 300
Detaljer  Udvikling og levering af OPEN COUNTRY M/T-R-dæk

OPEN COUNTRY-serien
OPEN COUNTRY-dæksortimentet er Toyo Tires’ flagskibsprodukt og er designet til markedet for terrængående køretøjer. Toyo Tires har hjulpet køretøjer, der er forsynet med OPEN COUNTRY med at opnå adskillige fremragende resultater i internationale løb, og forbedret holdbarhed og modstandsdygtighed imod ydre skader for at sikre pålidelig bevægelsesevne. Den enestående ydeevne og agressive slidbanedesign er højt påskønnet i USA, hvor store terrængående køretøjer er særligt populære. OPEN COUNTRY lancerede også dæk med opretstående hvide bogstaver, som er meget populære blandt udendørsenthusiaster og bevidste forbrugere i Japan.
www.toyotires.eu