Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Indledende TOYO TIRES CUP bliver afholdt 1. januar 2024

14. nov. 2023

Toyo Tire Holdings of Europe GmbH, Præsident: Kenta Kuribayashi meddeler, at det japanske nationale fodboldlandshold (Samurai Blue) vil spille mod Thailand på det nationale stadion (Shinjuku-ku, Tokyo) på Nytårsdag, den 1. januar 2024. Toyo Tires vil være sponsor for kampen, og har betegnet den internationale venskabskamp som ”TOYO TIRES CUP 2024".

toyotirescup2024

Toyo Tires brand-tilstedeværelse udtrykker vores intention om at være en virksomhed, der værdsætter ideen om udfordringer, og går vore egne veje ved at: "Gå ned ad en sti, vi aldrig før har betrådt.'' I maj 2021 besluttede vi at indgå partnerskab med det japanske fodboldforbund, Japan Football Association, fordi udfordringerne og dynamikken på det nationale japanske landshold på verdensscenen ligger på linje med fores virksomheds motto. Fra i år bliver vi JFA Major Partner for alle kategorier af japanske landshold, herunder Samurai Blue (Det japanske landshold) og Nadeshiko Japan (Det japanske kvindelandshold), såvel som spillerne og JFA generelt, herunder uddannelse af trænere og dommer-aktiviteter.

For første gang vil en japansk landsholdskamp blive afholdt Nytårsdag. Udfordringerne for Samurai Blue vil begynde lige i starten af 2024, og Toyo Tires vil samarbejde for at sponsorere det japanske fodboldlandshold under mottoet "Run Blue, Passionate" .

Ved åbningsceremonien, der er planlagt at finde sted inde på stadion, vil et cirkelrundt banner med Toyo Tires logo blive vist, og i halvlegen vil vores reklamefilm med det japanske fodboldlandshold ”Blue, Hot, Run.'' blive udsendt. En bod for Toyo Tires vil blive opstillet tæt på den ydre periferi af stadion, og tilbyde originalt merchandise for det japanske landshold.

■Oversigt over turneringen

 Navn på turneringen

 "TOYO TIRES CUP 2024"

 dato og tid

 Søndag den 1. januar 2024 Start kl. 14:00 (planlagt, lokal japansk tid)

 Matchkort 

    Det japanske landshold (Samurai Blue) mod Thailands landshold

 sted

 National Stadium (10-1 Kasumigaoka-cho, Shinjuku-ku, Tokyo)      

 Sponsoreret af

 Japan Football Association

 Særlig sponsor

 Toyo Tire Co., Ltd.

■Japans fodboldlandshold supporteres med CF “Blue, passionate, run.” (skærmbilledkopi)
cf capture
 


■(Det japanske landshold (Samurai Blue)
SAMURAIBLUE20230620
Kirin Challenge Cup 2023 mod Peru, startopstilling (20. juni 2023)

 

Seneste nyt