Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Toyo Tires deltager i IFSC-verdensmesterskaberne

1. aug. 2023

Toyo Tires er partnere med Verdensmesterskaberne ved International Federation of Sport Climbing (IFSC) (Det Internationale Sports-klatringsforbund), som finder sted den 1.-12. august i Schweiz.

Ved verdensmesterskaberne, der er placeret ved PostFinace-området i Bern, bliver konkurrencedeltagerne kronet i hver klatringsdisciplin. Klippe, Line, Hastighed, såvel som Klippe og Line. Verdensmesterskaberne, der starter med individuelle Klippe og Line-konkurrencer, vil gå videre med hastighedskonkurrencen, inden de afslutter weekenden den 11/12. august med Klippe- og Line-finalerne.
 
Verdensmesterskaberne, der afholdes hvert andet år, er en enestående begivenhed uden for World Cup-serien. Klatrerne og paraklatrerne deltager i denne begivenhed.
Toyo Tires har indgået partnerskab med IFSC i denne spændende sportsgren i 2023, og brandingen vil være synlig under hele forløbet, som atleterne skal gennemføre. Toyo Tires vil være i Bern med VIP-gæster som en integreret partner med International Federation of Sport Climbing (Det Internationale Sportsklatrings-forbund).

Seneste nyt