Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Europæisk finale i Koper

23. aug. 2023

Toyo Tires vil deltage i den europæiske finalerunde ved IFSC Climbing World Cup i Koper, Slovenien den 8. september, og den 9. med et udvidet program.

Gennem hele konkurrencen vil Toyo Tires være til stede, og tilbyde de fans af sporten, der besøger deres bod en mulighed til at hente en gratis T-Shirt eller kasket fra Toyo Tires som fejring af Koper-runden.

Koper, der ligger i Trieste-bugten med udsigt til Adriaterhavet, fik sin debut som IFSC-mødested i 2022. I år vender tovklatringsatleterne tilbage til Slovenien i den næstsidste konkurrence, inden de tager til finalebegivenheden i IFSC-kalenderen i Wujiang i Kina.

Tovklatring kombinerer højde og udholdenhed med strategi. Atleterne har kun 6 minutter til at nå det højeste punkt på en 15 meter høj væg med udhæng øverst. Med forskellige veje på hvert trin i konkurrencen er hver klatring en helt ny udfordring.

Toyo Tires har været partnere med International Federation of Sport Climbing (Den Internationale Sportsklatringsunion) i denne spændende sport i 2023 og blandingen er synlig under alle konkurrencerne. Toyo Tires vil være i Koper med VIP-gæster for at se handlingen som integreret partner med IFSC.


 

 

Seneste nyt