Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Præsident og direktør modtager en pris fra Serbiens regering

19. feb. 2024

Den 15. februar blev præsident og direktør Takashi Shimizu tildelt "Golden Order of Contribution" (Den gyldne orden for god indsats) af Serbiens regering.
 
Ceremonien blev afholdt i Præsidentpaladset, hvor Præsident Aleksandar Vučić overrakte medaljen for påskønnelsen af deres "store bidrag og resultater i Republikken Serbien inden for økonomisk udvikling.

 

 

 

 

 

 

 

Biografi: Direktør, præsident og Administrerende direktør Takashi Shimizu

Fødselsdato

2. april 1961, Kyoto-regionen

Biografi

April 1985 Ansat i Toyo Tires

April 2010 Præsident, Toyo Tire Holdings of Americas

Januar 2013 Chef for Tire Planning Division i Toyo Tires

Marts 2014 Executive Officer i virksomheden, Administrerende direktør for Tire Planning Division, Tire Business Division

Juli 2015 Ledende Executive Officer i virksomheden, Administrerende direktør i Tire Planning Division, Tire Business Division

November 2015 Repræsentativ direktør, Præsident og Administrerende direktør i virksomheden

Andre stillinger

2018 Formand for Japan Automobile Tire Association, Formand for Tire Fair Trade Council

2020 Formand for Osaka Rubber Industry Association

2022 Formand for Japan Rubber Manufacturers Association

Æresbevisninger

2023 Medaljen med det blå bånd modtaget

Baggrundsoplysninger

I 2019 besluttede Toyo Tire Co.Ltd. At etablere deres første europæiske produktionsbase i Republikken Serbien, og i 2020 startede opbygningen ad en dækfabrik på et stort område i Indja City.

Under corona-pandemien, blev grundlæggelsesceremonien holdt online mellem Serbien og Japan, men præsident Aleksandar Vučić var til stede på byggepladsen for at markere skabelsen af nye jobs, når fabrikken startede med at fungere. Beskeden på det tidspunkt var, at man planlagde at opbygge en ny industri.

I 2022 stod byggeriet færdigt, og driften startede i juli med en officiel åbningsceremoni, der blev afholdt i december. Ved ceremonien sagde Præsident Shimizu: ``Jeg var sikker på, at vi var i stand til at fuldføre og drive den nye fabrik på dette sted, grundet den ekstraordinære iver hos regeringsansatte omkring landets økonomiske udvikling.'' I tilgift til hurtigt at udvikle meget attraktive produkter og fremme lokal produktion til lokalt forbrug i den europæiske region, fungerer vi fuldt ud som en strategisk forsyningsbase for det centrale amerikanske marked, og har en høj eksistensværdi."
 
Præsident Aleksandar Vučić, som var til stede, sagde: ``I dag er det en særlig dag, hvor en drøm, jeg har haft i fem år med mine japanske venner bliver virkelighed'' ``Jeg er fortrøstningsfuld om, at de bedste dæk, der fremstilles i Serbien vil komme herfra.'' Vi håber, at de vil blive sendt ud til verden, herunder de nordamerikanske og vesteuropæiske markeder.” ``Denne fabrik er Toyo Tires eneste grønne investering i Europa, og dens kvalitet og udstyr er blandt de bedste i verden. Præsidenten lykønskede Toyo Tires investering i sin tale, og sagde ``det er vores glæde og stolthed at lønniveauerne hos vores borgere stiger.''


Den serbiske fabrik er en smart fabrik, der bruger den seneste teknologi til at visualisere processer og opnå optimal styring ved at sammenkæde højproduktivt udstyr med høj præcision. Anlægget producerer højtydende konkurrencedygtige dæk, der svarer til markedsindsigt, herunder skift til elbiler.
 
Ved siden af fabriksbygningen er der bygget en testbane med en lige afstand på 720 m og en bane på 1.690 m, der muliggør hastighedsvurderinger i overensstemmelse med love og forordninger, der understøtter det at sende attraktive produkter på markedet til tiden. Anlægget har et af de største solenergisystemer i landet, der er installeret med en elkapacitet på 8,4 Mw, som også vil hjælpe med til at mindske CO2-udledningerne. Selvom det fremmer lokal produktion til lokalt forbrug i Europa, vil det nye anlæg også forsyne Nordamerika, som dets primære mål.


 

I november 2023 samarbejdede Toyo Tire Holdings of Europe GmbH, Toyo Tires europæiske hovedkvarter med Universitetet i Novi Sad (Præsident: Dejan Madic) med det formål at skabe forskning og udvikling i bæredygtige råmaterialer, og indgik en aftale om samarbejde mellem industri og den akademiske verden. I fremtiden vil vi sammen stræbe efter forskningsresultater globalt i udviklingen af bæredygtige materialer.

 

Seneste nyt