Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Gavere og Zonhoven var værter for UCI Cyclo-cross World Cup

10. jan. 2023

Den 11. runde i UCI Cyclo-cross World Cup fandt sted i Gavere i Belgien mandag den 26. december 2022. Toyo Tires er hovedpartner ved denne terrængående cykelkonkurrence, som udsendes i Europa af TV2 Sport, Eurosport og Rai Sport+. UCI World Cup startede i USA i oktober, og ankom for første gang nogensinde til Gavere efter adskillige runder på tværs af Amerika og Europa for at lave en runde i Gavere.

Toyo Tires har været hovedpartner for UCI Cyclo-cross World Cup i to år, hvor de har indgået partnerskab med Cyclo-cross-løb i Belgien, og før dette, i Holland.

I mændenes eliteløb i Gavere vandt Mathieu van der Poel med Wout van Aert på andenpladsen, og verdensmesteren, Tom Pidcock rundede podiet.

I kvindernes eliteklasse havde Shirin van Anrooij og Puck Pieterse en spændende duel om førstepladsen, og æren gik til van Anrooij. Pieterse tog det tredje trin på podiet efter en fejl i udstyret, og lod Lucinda Brand få andenpladsen.

Hurtigt to uger senere den 8. januar nåede turen Zonhoven i det østlige Belgien. Den 12. runde af UCI World Cyclo-cross Cup blev også vundet af Shirin van Anrooj i kvindernes eliteklasse, mens Wout van Aert gjorde det en bedre, end hans sidste udbrud og indtog førstepladsen i Zonhoven.

Toyo Tires fortsætter som hovedpartner med løb i Benidorm, Besançon og Hoogerheide, stadig for at konkurrere. 2022/2023-Mesterskabet vil blive endeligt afgjort efter det sidste løb i Hoogerheide i Holland den 5. februar.

Seneste nyt