Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Fornyet partnerskab med Japans nationale fodboldlandshold

27. sep. 2023

Toyo Tires har støttet Japans nationale fodboldlandshold, også kendt som “Samurai Blue”, siden 2021. Dette sponsorat blev fornyet i år. For at fejre sponsoratet har Toyo Tires nu udgivet en TV-reklame kaldet "Blue, passionate, run".

Titlen viser, at Toyo Tires har mere til fælles med Japans nationale fodboldlandshold, end den blå farve. For ligesom atleterne på Japans nationale fodboldlandshold utrætteligt kæmper og modigt udfordrer sig selv, kæmper Toyo Tires også for at overraske og inspirere med mod og dristighed.

Dette er også årsagen til, at Toyo Tires samlede alle fans og supportere af Samurai Blue i TV-programmet "Toyo Tires presents BLUE SUPPORTERS" (Toyo Tires præsenterer BLUE SUPPORTERS) for at støtte Japans nationale fodboldlandshold ved World Cup i Qatar og deler deres entusiasme for sporten. I denne film har Toyo Tires ikke kun forsynet holdets bus med dæk, men også præsenteret live streams på YouTube på deres tur til World Cup. Desuden blev det nationale japanske fodholdlandshold støttet med reklamer for eksempel på stationer i undergrundsbanen eller LED-reklamer i bymidten i Tokyo og Osaka.

Det nye TV-spot passer perfekt i support-kampagnen, og som det tidligere reklamespot vil det ikke kun blive vist i undergrundsbanen, men også på TV. Den næste World Cup vil finde sted i Canada i 2026. Der er tid nok til at Toyo Tires kan ledsage Japans nationale fodboldlandshold med ideer, der rækker ud over det almindelige, og dele entusiasmen for sporten.