Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Første sejr i tredje runde af NLS

25. apr. 2022

Efter at den anden runde på Nürburgring Langstrecken-serien i starten af April blev udsat, var Toyo Tires endelig i stand til at vinde i den tredje runde senere samme måned.

Toyota GR Supra GT4, der blev forberedt af Ring Racing var endelig i stand til at vinde den længe ventede jomfrusejr. Efter annullering af løbet i sidste time under den første runde, og den vejrbestemte aflysning af den anden runde, var forventningerne høje i den tredje runde af Nürburgring Endurance Series. 

Ein Bild, das Wand, drinnen enthält.Automatisch generierte Beschreibung               

Ein Bild, das Gras, Weg, draußen, Szene enthält.Automatisch generierte Beschreibung                                                 

Anstrengelserne med at forberede bilen og dækkene kunne betale sig. Mens alle biler, der kom med i SP10-klassen gennemførte, tog Toyo Tires Toyota GR Supra dem hjem, da de vandt over en Porsche Cayman GT4, en anden Toyota Supra GT4 og en Aston Martin Vantage GT4. Bilen opnåede den hurtigste runde i løbet med 8:50.652. I den generelle stilling, afsluttede teamet løbet på plads nr. 42. Gennem løbets 4 timer, 13 minutter og 50 sekunder, var kørerne i stand til at opnå 20 sekunders forspring over det næst-hurtigste køretøj i SP10-klassen, en Porsche Cayman.

Til lykke til Ring Racing og racerkørerne Michael Tischner, Andreas Gülden og Heiko Tönges for en vellykket weekend!