Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Omfattende samarbejde med Doshisha University

8. mar. 2024

Toyo Tire Corporation har i dag underskrevet en omfattende samarbejdsaftale for sammen at udvikle flere teknologier, såvel som human resources. Doshisha Educational Corporation ledet af Asako Ueki ligger i Kyoto City. Takashi Shimizu, Præsident, underskrev for Toyo Tire Corporation.
 
(Billede: Doshisha University Præsident, Asako Ueki / Toyo Tires Præsident, Takashi Shimizu)

Doshisha University har sat sig som mål at "forbedre forskningsmuligheder gennem kreativitet og samarbejde". Deres program In VISION 2025 udbreder aktivt oplysninger om de akademiske resultater af forskningsaktiviteter gennem teknologisk overførsel af intellektuel ejendom og skabelse af nye teknologier og nye industrier. Ved at udvikle forskningssamarbejde, der traditionelt har været fokuseret på "individ til "individ" og overveje forskningssamarbejde som "organisation-til-organisation", er det deres mål at bruge virksomhedsressourcer, såvel som at informere samfundet gennem forskningsresultater.

Toyo Tires har bildæk og gummidele i centrum af deres forretningsstyring, og arbejder med at løse forskellige sociale problemer for at gøre fremskridt og udvikle bilindustrien og gennemføre et mere rummeligt mobilt samfund. I tilgift til udvikling af materialer med høj værditilvækst og produkter, stræber de efter komfort, sikkerhed og mindskelse af miljøpåvirkning i brugsfasen, såvel som at opbygge et HR-grundlag til at understøtte skabelsen af økonomisk social og miljømæssig værdi.

Med denne aftale som grundlag vil Doshisha University og Toyo Tires i fællesskab levere og organisere deres unikke ressourcer med høj værditilvækst, udvikle individer, der kan bidrage til samfundet og fremme gennemførelsen af nyttige teknologier. Samarbejdet vil pege frem imod at skabe et rigere samfund.
 
Begge parter vil kollektivt samarbejde om de fire hovedinitiativer, som "Doshisha University-Toyo Tires Collaboration Project". I aftaleperioden, der varer 5 år fra april 2024, planlægger Toyo Tires at bidrage med ca. 100 million yen som støtte til projektet..

 
Oversigt over samarbejdsaftale Doshisha University - Toyo Tires

[1] Skabelse og implementering af en ny fælles forskningDoshisha University er i besiddelse af fremragende forskningsressourcer på et bredt udvalg af specialiserede områder, så som kemi, mekanik, materialer, el og elektronik samt datalogi. Toyo Tires udvikler næste generations teknologier, så som måle- og visualiseringsteknologi (friktion og slid, vibration og støj, bevægelsesevne), næste generations dækteknologi (forskning i bæredygtige materialer) og datalogi (dæksensor-løsning).
 
Doshisha University og Toyo Tires vil indføre forskningssamarbejde på forskellige individuelle forskningstemaer. Forskningen vil opbygge en stærk relation, der fører til fælles udvikling mellem industri og den akademiske verden, og fremmer den sociale implementering af teknologier, der kan anvendes til dæk.

[2] Akademisk vejledning fra Doshisha University til Toyo Tires, herunder teknisk konsultation

Derudover vil Doshisha University levere omfattende akademiske ressourcer til Toyo Tires, og skabe et miljø, der giver fleksibel adgang til områder uden for deres ekspertise. Ved at levere højt specialiseret og forskellig viden fra Doshisha University i tide som svar på akademiske konsultationer vil Toyo Tires være i stand til at løse problemer på en kompleks og mangesidet måde, afkorte forskningsperioder og præsentere de endelige teknologier.

[3] Undervisning til studerende på Doshisha University og ansatte hos Toyo Tires, der bruger forskellige systemer på Doshisha University

Ud over at dyrke specialiseret viden på de videregående uddannelser, leverer Doshisha University grundlæggende og avancerede kundskaber med anvendelsesmuligheder, herunder
•    Global Resource Management-kursus, et fælles uddannelsesprogram ved højere uddannelser til at hjælpe studerende med at skaffe sig grundlæggende viden.
•    Comm 5.0-AI/Data, sok uddanner human resources-innovation ved brug af AI og datalogi og viden.
•    Teknologistyring, der har som mål at udvikle dygtige human resources, som vil bruge teknologi i ledelsen og fremme virksomhedsinnovation.
 
Toyo Tires vil modtage disse læringsmuligheder fra Doshisha University og aktivt bruge dem i løbende uddannelse til at udvikle fremtidige human resources. Ved Doshisha University forbedrer de kandidatstuderende deres indlæring sammen med forretningsfolk, og bruger denne oplevelse til at formulere karriereplaner for kandidatstuderende og udvikle individer med alsidige perspektiver. Ved at sammensætte viden fra begge parter, vil samarbejdet mellem industrien og den akademiske verden fremme udviklingen af virksomhedsingeniører.

[4] Understøttelse af karriereudvikling

Toyo Tires vil samarbejde med Doshisha University Career Center for at få karriereudvikling fra et professionelt synspunkt til de universitetsstuderende. Karriereudvikling understøtter programmer, så som internships og seminarer, og samarbejde med Toyo Tires ansatte, herunder tidligere studerende, vil blive etableret til studerende for at arbejde i samfundet og udvikle deres evne til selvstændigt at vælge deres fremtid og bidrage til udvikling af arbejdsbevidsthed.

Seneste nyt