Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Success for Open Country i Dakar Rallye

24. jan. 2024

Team Land Cruiser Toyota Auto Body vinder i produktionsklassen

Land Cruiser 300 GR Sport, udstyret med Open Country M/TR-dæk og kørt af Team Land Cruiser Toyota Auto Body (TLC) har vundet i produktionskategorien i Dakar Rallye 2024.


(Miura og Barbel henter deres trofæer)

Toyo Tires har sponsoreret TLC's deltagelse i Dakar siden 2021, og sidste år fornyede de to parter deres partnerskab, og fortsætter sponsoratet for TLC's deltagelse i rallyet. Toyo Tires, der har produceret dæk til to Land Cruiser 300 GR-sportsvogne har udnyttet den terrængående rally-teknologi og erfaring med TLC. Bilerne blev forsynet med Open Country M/TR i en Dakar Rally 2024-specifikation.  Toyo Tires udviklede og leverede dette ny-specificerede produkt, som forbedrer køreevnen på ujævne veje, så som klippeområder og ørkener, og bruger samtidigt bæredygtige materialer i 50 % af den samlede vægt for at mindske miljøpåvirkningen.

Dakar Rallye 2024 startede fra Al-Ula i det nordvestlige Saudiarabien og kørte mod målet i Yanbu på vestkysten i 12 særlige etaper. Holdet fuldførte en samlet distance inklusive forbindelsesafsnit på ca. 8.000 km. Løbet inkluderede flere etaper gennem sandklitter med stejle skråninger, der stressede både biler og dæk. Open Country-dækkenes høje ydeevne på ujævne veje understøttede kørslen med begge TLC-biler, der gennemførte løbet. Bilen med Akira Miura og med-fører Mayeul Barbet indtog førstepladsen, og bilen med Ronald Basso og Jean Michel Polato på andenpladsen. Med denne sejr opnåede TLC deres 11. sejr i træk i klassen.

TLC's direktør Yuji Kakutani sagde: "For at fuldføre løbet, efterhånden som konkurrencen bliver sværere og sværere for hvert år, har vi brug for dæk, der kan få mest ud af bilens ydeevne.” Alle i teamet, herunder Toyo Tire's ingeniører, Jeg er rigtig glad for at vi var i stand til at samarbejde og opnå vores 11. sejr i træk i kategorien med produktionsbiler.'' Desuden sagde føreren Akira Miura, som vandt klassen, "Dakar Rallye 2024 var det hårdeste løb, jeg nogensinde har oplevet i en konkurrence. Blandt disse var Open Country M/TR en fantastisk bil med dens store holdbarhed og køreevne. De støttede os og viste førerne tillid,'' sagde han, og så tilbage på rallyet.

Toyo Tires bruger erfaringen fra deltagelsen i terrænløb i hårde omgivelser til at forbedre ydeevnen af vores dæk til pickup-trucks og SUV’er. Desuden vil vi for at bidrage til gennemførelsen af et næste generations mobilitets-samfund stræbe efter at udvikle produkter og materialer, styrke teknologien, bygge produkter og genbrugsteknologi for råmaterialer, og udvikle materialer som alternativ til miljøfarlige stoffer.

Seneste nyt