Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Colin Pears udnævnt til administrerende direktør

17. feb. 2023

Toyo Tire Holdings of Europe GmbH, (Præsident: Kenta Kuribayashi), meddeler at Colin Pears med virkning fra den 1. april 2023 vil blive administrerende direktør for Toyo Tyre (UK) Ltd.

Colin har mere end 10 års erfaring i Toyo Tires, da han tiltrådte i virksomheden i 2012. I sin nuværende stilling som direktør for salgsafdelingen, indbefatter nogle af hans ansvarsområder key account management for nogle af Toyo Tires strategiske partnere, såvel som overvågning af driftskravene i en voksende salgsvirksomhed. Med sig bringer han indsigt i industrien og de fantastiske kunderelationer, han har udviklet i sin tidligere stilling til sin nye rolle som administrerende direktør for Toyo Tyre (UK)

Kenta Kuribayashi, Præsident for moderfirmaet Toyo Tire Holdings i Europa kommenterede ved udnævnelsen “Vi er glade for at kunne byde Colin velkommen som ny administrerende direktør og bringe virksomheden videre. Indvielsen af den nye europæiske fabrik vil genoplive Toyo Tyre (UK)'s forretningsmodel, og det, at have det rette lederskab er nøglen til at udnytte de muligheder, som dette bringer med sig, fuldt ud”

 

Seneste nyt