Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Satser på at vinde klassen under Nürburgring 24H

16. maj 2023

Præsidenten for Toyo Tire Holdings of Europe GmbH, Kenta Kuribayashi) meddeler, at de vil sende et team til SP10-klassen ved ADAC Total Energies 24h Nürburgring. Løbet finder sted denne weekend 18.- 21. maj

Teamet, der ledes af Nürburgring-specialisterne Ring Racing, består af to Toyota GR Supra GT4-biler, der konkurrerer i SP10-klassen. Et team på mere end 25 personer fra Ring Racing støttes af Toyo Tires-personale fra Japan. Dækfabrikanten vil medbringe mere end 500 våde og glatte dæk for at gøre det muligt for teamet at fuldføre det 24 timer lange marathon-løb med succes. Proxes glatte dæk er specialudviklet til at konkurrere under de udfordrende forhold på Nordschleife.

Toyo Tires deltog også sammen med Ring Racing-teamet i sidste års Nürburgring 24H, og gennemførte løbet med succes, da de afsluttede som nr. 5 og 6 i klassen. I starten opnåede begge biler hurtige og konsistente kørselstider, inden mekaniske problemer bragte den førende bil ud af placeringen. Med erfaringerne, de opnåede under sidste års udfordrende løb, har teamet i år sat sig som mål at vinde klassen.

SP10-klassen bygger med hensyn til GT4-biler på SRO-specifikationen, som også konkurrerer i de Europæiske GT4-løb. Det er en voldsomt kontroversiel klasse, og i år vil 16 biler starte, og køre med en række forskellige modeller, herunder racervognene Aston Martin Vantage, BMW M4 og Mercedes AMG. I år vil de føreren line op med bil nr. 70, der er den japanske udholdende racerkører, Takayuki Kinoshita, som blev udpeget som brand-ambassadør for Proxes af Toyo Tires tidligere i år. De tyske racerkørere Heiko Tönges, Tim Sandtler og Marc Hennerici er sammen med ham på førersædet.  Bil nr. 71 vil blive kørt af Andreas Gülden, Lance David Arnold, Michael Tischner sammen med Toyo Tires brand-ambassadør Kinoshita, der også tager en tørn ved rattet.

Toyo Tires udnytter data og erfaring, de har opnået gennem deltagelse i tidligere motorsport, for at give det videre til produktudvikling og levere dæk af høj kvalitet og med høj ydeevne.

Seneste nyt