Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Toyo Tires fornyer deres partnerskab med AIG Women’s Open

1. aug. 2022

TOYO TIRES leverer en anden sød drivkraft… men denne gang på den skotske bane. For fjerde år i træk er den japanske dækproducent partner med AIG Women’s Open, et af de største golfmesterskaber, som protektor og det officielle dæk for AIG Women’s Open. Dette års mesterskaber finder sted i Muirfield, Skotland fra 4. til 7. august.

TOYO TIRES leverer en anden sød drivkraft… men denne gang på den skotske bane.

For fjerde år i træk er den japanske dækproducent partner med AIG Women’s Open, et af de største golfmesterskaber, som protektor og det officielle dæk for AIG Women’s Open. Dette års mesterskaber finder sted i Muirfield, Skotland fra 4. til 7. august.

 

Det vil være første gang siden 2019, at turneringen er helt åben for tilskuere, efter at der sidste år var begrænsning i antallet af tilskuere. AIG Women’s Open er et af de fem største mesterskaber inden for kvindernes golf, og en af de vigtigste sportsbegivenheder med de bedste kvindelige spillere fra hele verden.

 

Det er et årligt mesterskab, der afholdes på baner i verdensklasse over hele Storbritannien. Det er første gang at Muirfield er vært for begivenheden. Sidste års AIG Women’s Open, der blev afholdt i Carnoustie og vundet af Anna Nordqvist, markerede den 21. Afholdelse af begivenheden som en af de store hos kvinderne og nr. 45 generelt. Nordqvist er en af 11 tidligere mestre i AIG Women’s Open på Muirfield.

 

Som partner med AIG Women’s Open, har Toyo Tires været på scenen siden 2019, da den blev spillet på Woburn i England, i 2020 på Royal Troon Golf Club i Skotland og Carnoustie Golf Links i 2021. Toyo Tires vil dække en golftee og vil aktivt støtte denne større sportsbegivenhed på sine kanaler på de sociale medier.Om AIG Women’s Open
De blev etableret i 1976 og ejes nu af The R&A. AIG Women’s Open er et af de fem største golfbegivenheder inden for kvindernes golf. Hvert år konkurrerer 144 spillere om mesterskabstrofæet med den lave amatør, som spiller om 72 huller, og er blevet tildelt prisen Smyth Salver. Fremtidige afholdelser vil inkludere Walton Heath (2023), St Andrews (2024) og Royal Porthcawl (2025). Mesterskaberne er for R&A’s engagement med at styrke kvinders og pigers golf via Women in Golf-charteret. AIG Women’s Open’s mål er at konkurrere med det store skift inden for kvindernes golfspil, og inspirere, engagere og provokere for at udfordre den opfattelse, der vil forme sportens fremtid.
For yderligere oplysninger: www.aigwomensopen.com