Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Vildósola Sr. og Toyo Tires vinder en sejr på SCORE Baja 500

18. jun. 2024

SCORE Baja 500 fandt sted i Ensenada, Baja California i Mexico fra 29. maj til 2. juni. Omkring 254 racer-teams stillede op til starten af det 777,26 km lange og udfordrende løb. Imidlertid var det kun 169 hold, der krydsede målstregen. Blandt dem var Gustavo Vildósola, hans søn Tavo Vildósola, Bryce Menzies, Christopher Polvoorde og Justin Davis, som alle stolede på Toyo Tires Open Country M/T-R, en racerudgave af Open Country M/T.

Med en tid på 9 timer, 27 minutter og 49 sekunder, indhentede Gustavo Vildósola let den femte-hurtigste tid i det samlede resultat, og vandt SCORE Trophy Legends-klasse på Toyo Tires for tiende gang i træk. Justin Davis var også i stand til at holde tempoet med sin fejlfrie kørsel og Open Country M/T-R, og vandt i TT Spec-klassen.

Gustavo Vildósola der kørte i sin #1L Ford Raptor Mason Motorsports-truck

Justin Davis kørte i sin #285 Green Army Team TSCO-Chevy-truck

Men Tavo Vildósola, Bryce Menzies og Christopher Polvoorde opnåede også gode resultater på Toyo Tires Open Country M/T-R ved det 56.SCORE Baja 500-løb, og opnåede 2., 3., og 4..-pladsen i det samlede resultat. I mesterskabspoint-løbet ved SCORE World Desert Championships, er Tavo Vildósola, Bryce Menzies og Christopher Polvoorde på 1., 2. og 3.-pladsen i halvdelen af sæsonen.

Hvis du vil vide mere om Open Country-dæk-serien, så klik her.

Seneste nyt