Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Europæiske atletik-indendørsmesterskaber 2021

2. mar. 2021

600 atleter fra Europa, der konkurrerer om førstepladsen med utrolige atletik-ambitioner og vilje til at vinde: dette er European Athletics Indoor Championships, der finder sted fra den 5. til 7. marts i Area Toruń, Polen. I år støtter den japanske dækproducent Toyo Tires igen European Athletics Indoor Championships. Partnerskabet mellem Toyo Tires og European Athletics har allerede været på plads siden 2018.

Berlin 2018, Glasgow 2019, Paris 2020: Toyo Tires er en stærk partner for European Athletics Indoor Championships i 2021 på fjerde år.
”Det klare fokus på ydeevne og den ubetingede vilje til at levere toppræstationer gælder ikke kun de deltagende atleter, men også Toyo Tires samt hver eneste af vore ansatte”, forklarer Mike Rignall, Marketingchef for Europa hos Toyo Tires.
Denne parallel er årsagen til produktionsvirksomhedens intensive engagement ved de største sportsbegivenheder.
Besøgende får ikke adgang til konkurrencerne i år, men flere sportsenthusiaster end nogensinde har mulighed for at deltage i begrejstringen: Det 36. European Athletics Indoor Championships vil blive sendt live på TV over hele Europa.